COACHING BIJ CUPPKING

Welkom bij Cuppking Zorgt - Jouw Partner in Zorg en Welzijn

Bewegen, sporten en een actieve levensstijl zijn niet alleen van vitaal belang voor fysieke gezondheid, maar spelen ook een cruciale rol in het welzijn en de levensvreugde van individuen. Bij Cuppking Zorgt begrijpen we het belang van deze waarden als geen ander. Wij zijn toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige zorgbegeleiding en dagbestedingsprogramma's, gericht op sport en bewegingsactiviteiten.

 

 

Onze Missie

Onze missie is simpel maar krachtig: we streven ernaar om een verschil te maken in het leven van onze cliënten door hen dagbesteding te bieden die niet alleen verrijkend is maar ook leuk!  Als zorgbegeleider werk ik intensief met mijn cliënten, zowel individueel als in groepsverband.

Individuele Zorgbegeleiding

Naast mijn werk op woongroepen, bied ik persoonlijke zorgbegeleiding aan cliënten die op zoek zijn naar individuele aandacht en ondersteuning. Ik begrijp dat elk individu uniek is, met verschillende behoeften en doelstellingen. Mijn zorgbegeleiding is op maat gemaakt om aan deze unieke behoeften te voldoen.

Dagbesteding door Sport en Beweging

Een van onze belangrijkste focusgebieden is het aanbieden van dagbesteding door middel van sport- en bewegingsactiviteiten. We geloven sterk in de kracht van beweging om lichaam en geest te versterken. Onze activiteiten zijn ontworpen om plezier en positieve energie te bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd de fysieke gezondheid en het welzijn van onze cliënten verbeteren.

Waarom Kiezen voor Cuppking Zorgt? 

  • Professionele Expertise: Als gepassioneerde zorgbegeleider breng ik jarenlange ervaring en expertise in de zorgsector met me mee. Ik ben toegewijd aan voortdurende professionele ontwikkeling om de best mogelijke zorg te bieden.
  • Individuele Aandacht: Mijn benadering is persoonlijk en empathisch. Ik luister naar de behoeften en doelen van mijn cliënten en werk nauw met hen samen om deze te bereiken
  • Sport en Beweging: Ik geloof sterk in de kracht van sport en beweging om het leven te verrijken. Mijn programma's zijn leuk, motiverend en bevorderlijk voor een actieve levensstijl.
  • Toewijding aan Welzijn: Mijn ultieme doel is om het welzijn en de levensvreugde van mijn cliënten te vergroten. Dit streven drijft mijn werk elke dag. 

    Bij Cuppking Zorgt gaat het niet alleen om zorg, maar ook om het creëren van positieve ervaringen en het helpen van mensen om het meeste uit het leven te halen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen op uw reis naar een gezonder, actiever en gelukkiger leven.